Bestel informatie

Een bestelling plaatsen
Bestellen bij Jalvino gaat via een paar eenvoudige stappen.

Stap 1 Winkelwagen
Zoek in ons assortiment naar het Jalvino product van uw keuze en klik op ‘Kopen’. Drukt u dan rechts op ‘ Afrekenen’. U kunt er ook voor kiezen om eerst nog verder te winkelen.

Stap 2 Gegevens
Vervolgens vult u uw gegevens in voor verzending en verdere afhandeling. U kunt het Jalvino product en de factuur eventueel op verschillende adressen laten bezorgen, daarnaast kunt u ervoor kiezen om de producten af te halen.

Stap 3 Betaalmethode
Kies hier voor een betaalmethode. U kunt bij ons veilig betalen met iDEAL, PayPal of doormiddel van een overboeking.

Stap 4 Overzicht
Controleer uw gegevens. Als u alles correct heeft ingevuld, kiest u voor Stap 5 ‘Plaats bestelling’.

Stap 5 Bevestiging
Uw Jalvino product is nu besteld en u ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van uw bestelling.

Betaalmethode
Via de volgende betaalmethodes kunt u uw bestelling betalen.

iDEAL
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u internet bankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

PayPal
Via deze betaalmethode kunt u via uw eigen PayPal account uw bestelling makkelijk en veilig betalen. U rekent af via uw eigen vertrouwde betaalsysteem van PayPal, op deze manier blijven de risico’s voor u minimaal.

Overboeken
U kunt het product betalen via overboeking onder vermelding van uw bestelnummer, u krijgt hiervoor een e-mail met instructies. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het maximaal 3 werkdagen voordat een overboeking bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.